12 Nisan 2015 Pazar

LADA VESTA VE XRAY 2 GÖRENLERİ HAYRETLER İÇİNDE BIRAKIYOR


Geçtiğimiz günlerde Moskova’da yapılan otomobil fuarında bütün gözler bir Rusya markası olan Lada‘ya çevrildi.Lada yeni model arabalarını ilk olarak Moskova otomobil fuarında sergiledi ve büyük beğeni topladı.Nissan-Renault-Lada anlaşmalarıyla beraber araçlarındada gözle görülür değişimler başladı.Bu değişmeleri ilk olarak "VESTA" ve "XRAY 2" gibi araçları ile fuarda gördük.Sırada bu araçları inceleme var.
"VESTA" modelinde aracın ön kısmının keskin,karizmatik,farlarının öfkeli bir bakışı andırdığını görüyoruz.Arka kısmı ise bir o kadar.Aracın yerden yüksekliği,çelik jantları halk sınıfı tabakasına gayet uygun.Markadan beklentiden olacakki içinin boş olduğunu düşünürüz.Ancak öyle değil iç kısmıda birhayli dolu.



 Aracın sıfır KM fiyatının 25 Bin TL olacağı duyumlarını aldık.Alıcısına hayırlı olsun.Aracın piyasaya çıkış tarihi 2015-2016 arası olması bekleniyor.



ilk olarak 2012’de Xray consept olarak tanıttığı modeli değiştirerek 2015 yılında üretimine başlayacakları Lada Xray’ı tanıttı.
Xray 2, 5 kapılı crossover-hatchback karışımı bir modeli. Lada XRay ,Mercedes Benz ve Volvo tasarımcısı olan Steve Mattin tarafından tasarlandı.
XRAY, Lada’nın gelecekte Rusya otomobil pazarındaki etkinliği arttıracak gibi görünüyor. Agresif bakışlarıyla dikkat çeken XRAY’in kabini, deri döşeme ve TFT LCD ekran gibi Lada’larda görmeye alışık olmadığımız özelliklere sahip. Lada’nın konseptiyle ilgili detaylar henüz açıklanmadı.Bu da araba tutkunlarını daha da merak içinde bırakıyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder